Доспат-БГ

Информационният портал на Южна България

red-roses-flowers-bouquet-1920x1200

Предимства на онлайн поръчката и доставка на цветя

December 17, 2015 admin 0 Comments

С развитието на технологиите в световен мащаб услугите, които спестяват от нашето лично време се увеличават все повече и подобряват качеството и стандарта на живот. Интернет дава възможност на хората да поръчват, купуват и продават почти всичко онлайн по всяко време, на всяко място – дори и да изпратят цветя до друга точка на страната или планетата!

Spring-Bouquet-2014-66-600x900Услугата по доставка на цветя позволява на клиентите да изпратят цветя на техните любими хора с възможност за планиране на точно място, ден и час и по този начин да направят перфектната изненада. Пресните и ароматни цветя са един от най-добрите вечни подаръци за всяко събитие и повод. С онлайн магазините за цветя в интернет можете да изберете как да изглежда вашия букет, с който да завладеете сърцето на любимата жена или да зарадвате приятел. Освен това, поръчката и доставката на цветя не изисква специални усилия и не струва много пари.

Има голям брой предимства, предлагани на клиентите при избора на доставка на цветя чрез онлайн услуги, но най-същественото такова е удобството. Вече не се налага да карате до цветния пазар, да избирате букет в последната минута, да надписвате картичка към тях и  да се надявате, че няма да счупите някой стрък цвете по пътя към неговия получател. С онлайн доставката на цветя спестявате време, гориво, трафик, както и притеснения при поднасянето на букета.

Цената е другият изключително важен аспект за клиентите, когато правят поръчка през интернет. Множеството конкурентни транспортни фирми предлагат различни изгодни и евтини доставки онлайн. Поръчката на цветя по интернет може да ви излезе далеч по-евтино отколкото сте очаквали. В множество случаи – ако доставката се извършва на по-малки разстояния – е даже дори безплатна. Често онлайн магазините за доставка на цветя позволяват и различни начини за доставка и разплащане – по този начин избирате най-изгодния за вас вариант без да се налага самите вие да се разхождате от една точка на града до друга и обратно.

hoa-huong_635492295865340000При поръчка на букети по интернет не е нужно да се притеснявате, че не виждате букета на живо. Сайтовете са оборудване с реални снимки на предлаганите букети, което ви позволява да изберете онзи букет, който най-много ще се хареса на неговия получател. Независимо дали поръчвате една роза или букет от 9 рози, вие посочвате конкретно букета и знаете как ще изглежда още преди да заплатите за тяхната доставка.

При доставката на цветя можете да оставите в полето за допълнителни уточнения – послание, което да бъде добавено на картичка към букета.  Можете да се възползвате и от консултантските услуги на хората, приемащи вашата поръчка на сайта, за да направите своето решение за избор на букет по-лесно и бързо.

Можете да направите вашата поръчка на букет по всяко време на денонощието. В онлайн пространството няма нужда да се тревожите, че цветният магазин ще е затворил след края на вашето работно време и не сте успели да вземете букет. Също така – се запасявате с готов букет по-рано и по план – за 8-ми март, за Свети Валентин – като избягвате неприятните дълги опашки по пазарите, които се образуват всяка година.

Вашите цветя се доставят в определен от вас ден и час. Така можете да зарадвате любим човек и в друг град или в цяла друга държава.

Доставката на цветя чрез онлайн поръчка през интернет – има своите неоспорими предимства. Просто трябва да отделите 5-10 минути от вашето време за избор на букет и за положителната енергия, която ще изпратите на специалния човек!

Previous Post

Next Post