Доспат-БГ

Информационният портал на Южна България

Apivita натурална козметика

January 27, 2017 admin 0 Comments

Гръцката марка Apivita комбинира активни съставки, извлечени по естествен път, екстракти от растения на гръцката природа, пчелни продукти с висока хранителна стойност, както и органични етерични масла.

Продуктите на Apivita са изцяло от натурални съставки, като в тях няма да срещнете парабен, силикон, минерална вода, пропилен гликол, мускус и други съставки, които биха довели до неприятни последици за човешкото здраве или замърсяване на околната среда.

Ефективна грижа за кожата

При провеждането на лабораторни изследвания и създаването на нови формули продукти на Apivita козметика залагат на ефективността. Целта на бранда е да предоставя на хората иновативни, естествени и ефективни козметични продукти. Съставките, използвани от Apivitа почиват изцяло върху зелената козметика.

Апивита работи в сътрудничество с гръцките университети при провеждането на изследвания и проучвания с цел подобряване на научните достижения, както и за усъвършенстване на формулите на крайния продукт.

Науката в услуга на красотата

Компанията инвестира в научни изследвания, които са насочени към употребата на нови съставки, като например планински чай и диви растения.

Апивита е патентовала метод за извличане на гръцки прополис, който се използва в серията продукти на марката, посветени на грижа за лицето. Suncare продуктите притежават слънцезащитни, антиоксидантни и противостареещи свойства.

Пчелното млечице, използвано като съставка, се капсулира в продукта, като по този начин запазва ценните си свойства. То навлиза в по-дълбоките слоеве на кожата, като подобрява нейния външен вид.

Специалната стратегия на Apivita

Във формулата на всеки продукт на марката употребата на чиста вода се подменя с различни растителни екстракти, които се явяват мощни антиоксиданти. Те се подбират в зависимост от избора на водещата съставка на конкретния продукт, като по този начин се цели повишаване на цялостното въздействие и ефективност при употреба. Растителният екстракт не просто хидратира, но има и антиоксидантен и противовъзпалителен ефект.

Разработката на различни методи за оценка на ефикасността на продуктите на Apivita подават полезна информация, с която се цели подобряването на козметичните формули, използвани от бранда. Тестовете включват повече от 200 различни гени, които са свързани с различни кожни състояния. Непрекъснатото усъвършенстване на техниките правят марката надежден и сигурен избор при грижата за нежната кожа на лицето.

Всеки продукт на Apivita въздейства по няколко начина на кожата:

  • Хидратира;
  • Защитава от неблагоприятните външни влияния;
  • Предпазва и лекува признаците на стареене
  • Тонизира и др.

Previous Post

Next Post